“Een netwerk van starters én ervaren ondernemers”

Ik ben
Darija van Perlo, eigenaar van evenementenbureau Perlo Producties. Ik creëer evenementen waarbij bezoekers met een glimlach vertrekken en de boodschap beleefd heeft. Het uitgangspunt van mijn werk is de vraag ‘Hoe wil mijn opdrachtgever de boodschap van zijn of haar bedrijf op een goede manier aan haar medewerkers en klanten vertellen?’

Ik doe
Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van die boodschap naar een sterk live event of bijeenkomst. Het succes daarvan zit hem namelijk in de inhoud en de details van een event. In deze tijd is een hapje en een drankje niet meer waar het om draait, maar wat wil je bereiken met een bijeenkomst? Wat wil je een gast meegeven en wat wil je van hem of haar ontvangen?

Ik heb geleerd
Starters Succes Oss Bernheze is voor mij een netwerk van starters, maar ook ervaren ondernemers. Deze mix maakt dat er vele ondernemersvragen zijn, maar ook de antwoorden. Bij de start van mijn bedrijf bijna drie jaar geleden heb ik coaching gehad van Frenk Sprangers. Hij heeft mij geholpen met het opzetten van een heldere visie op mijn onderneming; hoe presenteer ik mijzelf, bedrijf en mijn diensten. Daarnaast geeft hij advies over acquisitie en de werving van klanten.

Ik wil
Mijn ambitie is om nog meer ondernemers en bedrijven te helpen om bijeenkomsten en evenementen meer inhoud te geven.

Neem contact met mij op via