“Het gaf mij nét dat zetje in de rug”

Ik ben
Harald van den Boom. Na 11 jaar ervaring in de bouw, ben ik sinds 2011 eigen ondernemer in de afbouw.

Ik doe
Met mijn onderneming Van den Boom project afbouw, richt ik mij op het bouw en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Zowel voor particulieren als voor bedrijfspanden. Het idee achter het bedrijf is een duidelijk aanspreekpunt en transparante offertes. Een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast kan ik als eenmanszaak een flexibiliteit bieden. Een pluspunt in de tijd waarin ‘het gisteren al af had moeten zijn’. Door een goed netwerk van vaklieden, kan snel worden geschakeld en elke klus worden geklaard. Desnoods in het weekend. Kortom, een verbouwing goed geregeld van A tot Z.

Ik heb geleerd
Mijn coach binnen Starters Succes Oss Bernheze, Marjo de Louw, heeft mij een hele goede zet in de rug gegeven. Mede door haar advies heb ik de juiste keuzes gemaakt. Daarnaast ben ik een zeer korte tijd van alleen werken naar personeel gegaan.

Ik wil
In de toekomst nog meer mensen helpen bij het verwezenlijken van wensen. Mijn ambitie is om het hele proces van 3D tekening en ontwerp tot realisatie samen met de klant uit te werken. Gezamenlijk een bijzondere prestatie leveren, dé basis voor teamwerk.

Neem contact met mij op via