Partners

Starters zijn ge-wel-dig
Als startende ondernemer kun je de hele wereld aan. En natuurlijk wil je zo sterk mogelijk starten. Wij hebben daarom tips en tools voor je verzameld die jou als starter op weg helpen. Meer weten? Kijk hier. In de huidige maatschappij is alleen starten niet genoeg meer! Ondernemers moeten stérk starten om te kunnen overleven en groeien. Rabobank Oss Bernheze helpt lokale ondernemers in hun kracht komen en steunt daarom Starters Succes Oss Bernheze. Samen bereiken we meer dan alleen.

De Kracht van Oss is mede-initiatiefnemer van Starters Succes Oss Bernheze. Het hoofddoel van de Kracht van Oss is het gezamenlijk creëren van een veerkrachtige, toekomstbestendige Osse economie, waarbij dynamiek, samenwerking en verbinding de’Kracht van Oss’vormen”. De Kracht van Oss ondersteunt op een inspirerende manier ondernemerschap en projecten die leiden tot nieuwe bedrijvigheid met nieuwe werkgelegenheid. Bovendien stimuleert de Kracht van Oss het ontstaan van samenwerkingen tussen ondernemers.

Ondernemen in Bernheze is samen werken aan resultaat. Samen werken met de gemeente die anticipeert en inspeelt op wensen van ondernemers. Samen werken met inwoners die keihard werken en trots zijn op hun bedrijven en samen werken met andere ondernemers.