Coach: Paul van der Linden

Ik ben

Paul van der Linden, gespecialiseerd in financieel gerelateerde vraagstellingen op de gebieden bedrijfseconomie, fiscaliteit, accountancy en financiële planning. Ik ben vastklampt aan de opgedane kennis en ervaringen uit de praktijk.

Ik heb gedaan

Na de HBO bedrijfseconomie opleiding heb ik de Post-HBO opleiding tot AA-accountant gevolgd. Enkele jaren geleden is de post-HBO opleiding tot financieel planner met succes afgerond. Inmiddels sinds 1999 werkzaam in de accountancy-branche.

Ik vind

Starters Succes Oss Bernheze is een goed initiatief om vanuit coaching door gerenommeerde ondernemers de startende ondernemers handvatten en richting te bieden om succesvol te worden als ondernemer. De kracht zit hem met name in de het feit dat starters worden begeleid en gecoacht door ondernemers die reeds langere tijd voor zichzelf werken en dus al aardig wat klappen van de zweep hebben gekregen. Starters Succes Oss Bernheze zorgt er op deze manier voor dat er een bijdrage wordt geleverd aan de stimulering van de Osse economie. Het is prettig samenwerken met alle mensen die op welke manier dan ook verbonden zijn aan Starters Succes Oss Bernheze.

“Ondernemen biedt legio kansen en mogelijkheden om (persoonlijke) doelstellingen te realiseren, het traject tot succesvol ondernemerschap zal echter gepaard gaan met vallen en opstaan.”

Ik lever

Het dusdanig begeleiden en stimuleren van startende ondernemers zodat de ambitie die zij hebben verwezenlijkt kan worden  en de doelstellingen die zijn geformuleerd gerealiseerd kunnen worden.

Ik wil

Mijn betrokkenheid bij Starters Succes is ingegeven door het feit dat ik graag een bijdrage wil leveren aan het stimuleren van ondernemerschap in het Osse.

Neem contact met mij op via

Aanmelden Starters Coaching