Coach: Jasper van Wordragen

Ik ben

Jasper van Wordragen en sinds 2007 ondernemer en coach. Ik zet me voortdurend in om het bestaansrecht en de omzet van kleine ondernemers te vergroten. Ik help hen door coaching en advies, ik stimuleer samenwerking met andere ondernemers, ik leg contact met potentiële klanten en ik help bij het vinden van financiers voor investeringen.

Als ondernemer ben ik ook business developer bij OndernemersLift+ en medeoprichter van ondernemerscoöperatie Bizztopia.

In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de stichting die jaarlijks de MaasdijkMarathon en MaasmeanderWandeling organiseert en ben ik bestuurslid van ondernemersvereniging Tibo.

Ik heb gedaan

Na mijn HBO-opleiding commerciële economie en het behalen van mijn Master of Business Administration-diploma heb ik tot 2007 ongeveer 13 jaar gewerkt in marketing & sales -functies, met name in de zakelijke dienstverlening. Sinds 2007 werk ik zelfstandig als coach en adviseur en heb ik vele bedrijven geholpen bij het op- of uitbouwen van een gezond bedrijf.

Ik vind

Ik vind Starters Succes Oss Bernheze een geweldig initiatief en ben er trots op dat de gemeente, de Rabobank en de Osse ondernemersverenigingen zo’n faciliteit bieden om starters op weg te helpen. Bovendien is het een prachtig netwerk om andere ondernemers te leren kennen.

“Maak geen one-man-show van je onderneming maar werk aan een goed netwerk en durf te vragen!”

Ik lever

Ik lever als coach een bijdrage in de ontwikkeling van plannen, help met het verkrijgen van opdrachten en ben klankbord voor de ondernemer. Als projectleider verzorg ik alle intakegesprekken voor de starters en doorstarters, die zich bij ons melden en regel ik de eventuele vervolgcontacten met de Starters Succes Oss Bernheze-coaches of OndernemersLift+.

Ik wil

Ik wil dat Starters Succes Oss Bernheze dé plek blijft waar alle startende ondernemers met hun vragen terecht kunnen en ik wil intensieve samenwerking realiseren met andere relevante initiatieven voor ondernemers, ondernemend Oss, de gemeente en de scholing- en kennisinstellingen in de regio.

Neem contact met mij op via

Aanmelden Starters Coaching