Coach: Frenk Sprangers

Ik ben…

Frenk Sprangers, communicatieadviseur en ondernemer. Inmiddels 30 jaar actief in het communicatievak. Het is verrassend om te zien hoeveel verschillende vormen ondernemerschap heeft gekregen door de jaren. Het blijft nieuwe uitdagingen bieden.

Ik heb gedaan

Ik ben gestart met een reclamestudio die inmiddels is uitgegroeid tot communicatieadviesbureau. Ik ben grotendeels autodidact met hier en daar een bijscholing op het gebied van marketing en communicatie. Maar vooral veel ‘doen’ en samenwerking met consultants uit andere vakgebieden, heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben.

Ik vind

Starters Succes Oss Bernheze is een prachtig initiatief om startende ondernemers te helpen met het opbouwen van een bestaan in een veranderende economie. Dit is niet alleen leerzaam voor de starter, maar ook voor de coach! Het sterkt je in wat je al wist en het dwingt de noodzaak tot vernieuwen af. En met weinig financiële middelen moet je slim ondernemen en effectief werken. Dat was en is zeker in deze tijd de grootste uitdaging.

“Ondernemerschap zit vol verrassingen, dat maakt het juist zo leuk!”

Ik lever

Ik coach en adviseer en geef tips en tools, vooral op het gebied van positionering in de markt en het vinden van business. Acquisitie dus. Hoe doe je dat? Of liever gezegd: hoe zorg je ervoor dat je niet jezelf hoeft te verkopen, maar dat je dat vooral een ander laat doen?

Ik wil

starters helpen klanten en werk te verwerven door inzet van mijn eigen ervaringen, kennis en netwerk.

Neem contact met mij op via

Aanmelden Starters Coaching