Coach: Franka Mes

Ik ben…

Franka Mes, een gedreven en ervaren trainer en business / personal coach. Of zoek je juist een sparringpartner? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met meer dan 1300 coach- en trainingssessies achter de rug, mag ik wel stellen dat we als mens en als organisatie allemaal wel eens hulp of begeleiding nodig hebben.

Ik heb gedaan …

In mijn vorige functies als concern controller en lid van het directie en management team bij een snel groeiend concern heb ik veel ervaring op gedaan met de ontwikkeling, bouw, financiering, beheer van onroerend goed en exploitatie van attractieparken, vakantieparken en beurzen & evenementen. Het concern is in die tijd van 2 naar 38 bedrijven gegroeid. Daardoor heb ik diverse bedrijfsovernames, herstructureringen, reorganisaties, centralisaties en decentralisaties mee vorm gegeven.

Door deze ervaringen weet ik wat er bij de mensen op de werkvloer speelt en wat er speelt bij het management- en directieteam. Daarnaast ben ik erg praktijkgericht. Deze combinatie maakt dat ik in 2005 het roer heb omgegooid en me vol passie ben gaan richten op de menselijke aspecten van leven en werk. Na de nodige studies ben ik in 2007 mijn eigen onderneming ‘Re-frames Coaching & Training’ begonnen.

Ik vind …

Wat mij is opgevallen, dat er vanaf de jaren ‘90 in vrijwel alle organisaties het streven naar doelmatigheid en rendement voorop is komen te staan. Daarmee is het menselijk aspect meer en meer aan het verdwijnen.

“Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.”

Ik lever ….

Vanuit onafhankelijkheid, kennis en ervaring kan ik voor iedere (startende) ondernemer uit Oss, Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther dé steun en toeverlaat zijn bij de bedrijfsontwikkelingen zoals groei of stagnatie en begeleiden bij diverse veranderingsprocessen.

Ik wil …

Mijn passie is het begeleiden van ondernemers, bestuurders, managers en bedrijven bij het opbouwen van een succesvolle organisatie. En ieder die hun zelfkennis wil verdiepen en effectiviteit op zowel zakelijk als persoonlijk vlak wil vergroten.

Neem contact met mij op

info@re-frames.nuhttp://www.re-frames.nu

Aanmelden Starters Coaching