20 sep 15:30u

Succesvol netwerken? Onthoud die naam!

Langzaamaan kunnen we elkaar steeds meer live gaan ontmoeten. En dat is voor de ondernemer heel prettig. Nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, je netwerk uitbreiden, groeien van de ondernemersverhalen en elkaar helpen waar nodig en gewenst.

Maar wat gebeurt vaak bij een nieuwe ontmoeting als de namen zijn uitgewisseld? Binnen enkele seconden is de naam vergeten. En dat is jammer, heel jammer. Want juist door het onthouden van de naam ga je een sterke relatie opbouwen.

Het kan ook anders. En dat gaat geheugengrootmeester Rick de Jong van trainingsbureau Memoryspeaker je laten ervaren bij de workshop ‘onthoud die naam’. Rick laat je met één van zijn technieken zien hoe je succesvol namen kunt onthouden. En dit is niet alleen heel effectief maar ook ontzettend leuk om toe te passen.

Rick behoort tot de top van de wereld in de geheugensport en het belooft een workshop te worden om nooit meer te vergeten. Geïnteresseerd? aanmelden kan via de website (zie rechts) of door een mail te sturen naar events@starterssucces.nl.

AANMELDEN