4 mar

Ondernemerstafel belastingzaken en vermogensplanning

Heeswijk-Dinther

Ondernemers willen vooral ondernemen. Maar zonder goede voorbereiding op het gebied van belastingzaken en vermogensplanning komt hun bedrijf bij pech in de kou te staan.

De Ondernemerstafel van Heeswijk-Dinther maakt starters wegwijs op dit terrein. Starters Succes organiseert de bijeenkomst voor starters uit Bernheze en Oss die korter dan vijf jaar ondernemen. Dit in samenwerking met Ondernemersbelang Heeswijk-Dinther. Ook leden van ondernemersverenigingen zijn welkom.

De gastsprekers zijn Madhu Altena van Wedemeijer en Dielissen Notarissen en Chris-Stan van Daal van Van Soest & Partners accountants & adviseurs. Op allerlei manieren kan er zand in de machine van het bedrijf terechtkomen. Wie zich inleest, komt een heel eind, maar weet vaak nog niet wat regelgeving betekent voor zijn of haar situatie. Daar kunnen de sprekers bij helpen. De onderwerpen: pensioen, arbeidsongeschiktheid, rechtsvormen, ondernemersaftrek, inkomstenbelasting, testament, schenkingen en bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

Interesse? Aanmelden kan via de website (zie rechts) of door een mail te sturen naar events@starterssucces.nl.

Tijd en plaats
• Ondernemerstafel over belastingzaken en vermogensplanning.
• Woensdag 4 maart van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).
• Locatie: De Heische Hoeve, Heideweg 1a te Loosbroek

AANMELDEN