14 okt 09.00u

Ondernemersbezoek Bouwbedrijf Berghege

Bouwbedrijf Berghege is geboren én groot geworden in Oss. In 1924 opgericht als timmermansbedrijf in de Osse Begijnenstraat en inmiddels uitgegroeid tot het veelzijdige en landelijk opererende bouwbedrijf van vandaag de dag. Maar wel nog steeds vanuit de Begijnenstraat 3 waar we op donderdag 14 oktober te gast zijn bij de directeuren Tom Bongers en Gilbert Ceelen. Zij leiden ons graag rond in het historisch kantoorpand dat vorig jaar na een ingrijpende verbouwing opnieuw in gebruik is genomen. En geven ons een inkijkje in hun loopbaan bij het bedrijf.

Bijzondere carrière
Tom Bongers was 27 jaar toen hij begon op de afdeling Engineering van Berghege. Tom bouwde de afdeling Engineering mee op en werd daar later manager. Sinds 2019 vormt hij samen met Gilbert Ceelen de directie van Berghege.

Gilbert Ceelen startte bij Berghege als stagiair. In augustus 1995 kwam hij in dienst als werkvoorbereider en werkte achtereenvolgens op de afdeling calculatie, werd projectleider en weer later hoofd Kleinbouw, een afdeling waar later Serviceconcepten bij kwam. Een loopbaan die uiteindelijk leidde tot zijn huidige positie als directeur.

Kracht van Berghege
Berghege heeft een flinke groei doorgemaakt, het bedrijf telt nu zo’n 200 mensen. Desondanks is het gelukt om gezamenlijke de sfeer van het familiebedrijf te behouden. Daarin ligt de kracht van Berghege.

Het bouwbedrijf is met een professionaliseringsslag bezig waar onder andere de samenwerking met Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg bij hoort. Dit is de Berghege Heerkens bouwgroep geworden waarmee al veel mooie, grote projecten zijn gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals de Radboud Universiteit en het Maxima Medisch Centrum. In het eigen Oss is Berghege nu onder andere heel zichtbaar door de bouw van het Walkwartier.

Benieuwd naar het ondernemersverhaal van Berghege?
Wil je weten voor welke uitdagingen Tom en Gilbert staan en welke successen zij boeken? Meld je aan voor dit ondernemersbezoek via de website rechts of stuur een mail naar events@starterssucces.nl

AANMELDEN