18 nov 09.00u - 11.00u

Ondernemersbezoek GreenMax

De verbinder van groen en infrastructuur! GreenMax uit Heeswijk Dinther levert innovatieve producten die bomen helpen overleven in de verstedelijkte wereld van beton, bestrating en gebouwen. Aan het hoofd staat de nuchtere ondernemer Eric van Oss die donderdag 18 november zijn ondernemersverhaal doet. 

Een aanleiding had deze ondernemer niet nodig om het ondernemerspad in te slaan. Eric: ‘Het is wat ik altijd al wilde, want ik kan moeilijk een baas verdragen. Bovendien mag er geen einde zitten aan mijn mogelijkheden.’ Daarom startte hij in 2002 Greenmax Urban Landscape Products.

Successen en hindernissen

Sindsdien heeft hij heel wat meegemaakt. Bijzondere mijlpalen, ‘zoals de eerste miljoen omzet en de opening van onze bedrijfspanden,’ vertelt Eric enthousiast. ‘Natuurlijk ook genoeg uitdagingen. Welke eigenlijk niet? Ik heb nooit een faillissement meegemaakt, maar voor de rest denk ik wel zowat alles. Ieder bedrijf maakt heel veel fouten, leer hiervan, en ga verder; anders kom je nergens.’

Niet veel anders doen

‘Ondanks de fouten zou ik niets anders doen. Want je neemt beslissingen die op een bepaald moment het beste lijken of zijn in de situatie of met de informatie die je dan hebt. Als je maar beslissingen neemt en niet blijft dralen of twijfelen!’

Benieuwd naar het hele verhaal?

Wil je weten welke uitdagingen Eric nog meer tegenkwam? Of welke tips hij voor jou in petto heeft? Ga mee met het ondernemersbezoek. Tijd en plaats:

  • Donderdag 18 november
  • 9.00-11.00 uur (inloop 8.45)
  • De Morgenstond 14, 5473 HG Heeswijk Dinther
  • Geef je op via events@starterssucces.nl! Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

AANMELDEN