8 jul 09.00u

Ondernemersbezoek Annelies Medi Spa

Ondernemersbezoek Medi Spa Annelies

Als we met ons bevlogen en ervaren team jou mogen helpen om te stralen, en het voelt als thuiskomen, dan is onze missie geslaagd. Zo laat Med Spa Annelies zich het beste omschrijven. Op donderdag 8 juli gaan we op bezoek bij Medi Spa Annelies. Annelies Aarts geeft ons een kijkje in de keuken en neemt ons mee in haar inspirerende ondernemersverhaal.

Tipje van de sluier: inslaan ondernemerspad
Dat Annelies het ondernemerspad in zou slaan stond voor Annelies (onbewust) als kind al vast. Annelies vertelt; later raakte ik het kwijt en ging mee in de flow van het leven. Totdat ik op mijn 23e dacht, is dit nou wat ik wil? ik bedacht me dat als ik ooit de stap zou willen nemen om te switchen (ik werkte in de zorgsector) ik het moest doen voordat ik moeder werd, omdat het later niet meer zo gemakkelijk zou zijn om te realiseren.

Medi Spa Annelies
Medi Spa Annelies bestaat uit drie bedrijven; mijn eerste bedrijf de basis is geweest voor de twee opvolgende bedrijven die daarna ontstaan zijn, ze zijn alle drie verwant aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Wat in alle drie mijn bedrijven terugkomt is mijn missie: stralen en in je kracht staan.

Hindernissen en leerpunten
Ik ben veel hindernissen tegen gekomen, zoals elke ondernemer. Waarbij de recessies natuurlijk de grootste uitdaging waren. Als ik het over zou doen, zou ik me o.a. eerder gaan omgeven met adviseurs en sparring partners. Precies dat wat ik nu voor anderen doe. Het levert je zoveel inzichten op.

Ik ben trots dat uiteindelijk alles lukte, ook waar anderen niet in geloofden. Door er hard voor te werken en in mezelf te geloven!

Benieuwd naar de details?
Ben je benieuwd naar de details? Bijvoorbeeld de valkuilen die Annelies tegenkwam op haar ondernemersreis en de geleerde lessen? Ga 8 juli mee naar het Ondernemersbezoek.

Datum en locatie
Datum: Donderdag 8 juli: 9.00-11.00 uur (inloop vanaf 08.45u)
Locatie: Medi Spa Annelies, Hondstraat 10 te Vorstenbosch
Aanmelden: via de website (zie rechts) of stuur een mail naar events@starterssucces.nl

AANMELDEN