30 jan 08.00u - 10.00u

Kennisontbijt januari 2019

Wat doet kleur met je? Hoe werkt kleur voor jou in het ondernemerschap? Wissel erover van gedachten met je collega-ondernemers op het kennisontbijt van woensdag 30 januari.

Iedereen houdt er wel van: kleur. Het speelt dan ook een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Met de juiste kleuren breng je meer energie en harmonie in je leven en werk.

Groot effect kleuren op gezondheid

Toch waarderen we ze vaak enkel en alleen als een mooie eigenschap van onze kleding en interieur, terwijl kleuren ook een grote invloed hebben op ons welzijn. Ze kunnen je vertrouwen en energie geven of laten je juist heerlijk tot rust komen.

Kleur en ondernemerschap

Tijdens het kennisontbijt ga je in gesprek met andere ondernemers over hoe je kleur effectief kunt inzetten. Wat is bijvoorbeeld het effect van kleurgebruik op je werkplek? Welke kleur past bij jouw onderneming? Wat roept een bepaalde kleur op bij jouw (potentiële) klanten?

Uiteraard duiken we voorafgaand aan de discussie in de theorie over de oorsprong en symboliek van kleur. Kleuren en emoties en stimulerende kleuren. Anneke van Lee, lifecoach en kunstenaar leidt het gesprek in.

Tijd & locatie

  • Kennisontbijt: Wat doet kleur met je?
  • Woensdag 30 januari
  • 8.00 – 10.00 uur
  • Oude Litherweg 2 (ingang links van de oude Pauluskerk), 5346 RT Oss

Aan het kennisontbijt zijn geen kosten verbonden. Wel willen we je vragen om je van tevoren op te geven via events@starterssucces.nl. Dan weten wij met hoeveel ondernemers we rekening moeten houden qua eten en drinken.

AANMELDEN