20 jan 15:30u

Bites & Business januari; Ontdekselen

Dit jaar trappen we af met een Bites & Business over “Ontdekselen”. Ontdekselen betekent twee dingen tegelijk: ergens het deksel afhalen én ontdekken wat er dan tevoorschijn komt. Iets open maken en er nieuwsgierig naar zijn.

Je wilt wel, maar het lukt niet

Je functioneert prima en je gezin loopt (meestal) op rolletjes. Je sport of hebt leuke hobby’s en hebt over het algemeen een leuk leven. Toch heb je zelf soms een ongemakkelijk gevoel. Je weet zeker dat er bij jou meer in zit, maar het komt er niet uit. Je weet niet hoe dat komt; je wilt wel, maar het lukt niet.

Meer uit je leven en ondernemerschap halen

Doe ik het wel goed? Kan ik meer uit mezelf halen? Hoe creëer ik meer balans in mijn leven? Hoe kan ik gelukkiger zijn en waar begin ik? Het antwoord op deze vragen krijg je als je de eerste stap zet. Door te ontdekselen leer je jezelf beter kennen en haal je meer uit jouw leven en ondernemerschap.

Sluit aan

Mieke Miltenburg van ‘Ontdekselen’ gaat tijdens de Bites & Business een ‘potje ontdekselen’. Wil jij ook op een leuke manier meer over jezelf ontdekken? Aan de slag met je eigen (ondernemers)kwaliteiten en na afloop naar huis met boordevol inspiratie voor de toekomst? Sluit aan bij de workshop van Mieke.

Tijd & plaats

  • Datum: 20 januari 2020
  • Tijdstip: 15.30-17.30 uur, met aansluitend borrel
  • Locatie: Bizztopia, Oude Litherweg 2 te Oss
  • Zin om te komen? Laat dit dan even weten via events@starterssucces.nl 

AANMELDEN