15 mar 15:30u

Online Bites & Business: Administratie … hoofdbrekend of zo gepiept?

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor je boekhouding, dit is verplicht voor de Belastingdienst. Je moet weten wat je verdient en wat je uitgeeft aan kosten. Een goede administratie geeft dus inzicht in jouw bedrijf, uiteindelijk wil je als ondernemer wat geld verdienen om van te leven en leuke dingen te doen.

Tijdens de volgende Bites & Business gaat Rowena Loderus van RLS administratie graag in op o.a. de volgende vraagstukken: Waar moet je administratie aan voldoen, welke kosten zijn aftrekbaar, wanneer kun je gebruik maken van de zelfstandigenaftrek, MKB-vrijstelling of startersaftrek en hoe zit het met de Kleine Ondernemersregeling (KOR), urencriteria en auto van de zaak.

Ook wordt je in de gelegenheid gesteld vooraf vragen of onderwerpen in te brengen. Je kunt deze vooraf mailen naar events@starterssucces.nl dan zal Rowena deze behandelen tijdens de Bites & Business.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via events@starterssucces.nl (je ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de workshop de link).

Datum en tijdstip:
Datum: maandag 15 maart
Tijdstip: 15.30u

Deelname is gratis

AANMELDEN