18 mar 15.30u

Bites & Business maart 2019 Social Media

Een sterke business dankzij social media

Op maandag 18 maart een herhaling van onze succesvolle januari-Bites & Business! We leren over het thema social media in relatie tot ondernemen. Suzanne Beekenkamp neemt je mee in de wereld van Facebook en Instagram. En legt je uit hoe je deze kanalen als ondernemer zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Want wil jij ook niet meer bekendheid? Meer klanten en een grotere omzet? Kortom, meer uit je bedrijf halen? Social media is hiervoor perfect geschikt; het is immers niet meer uit ons leven weg te denken.

Zichtbaar zijn en waardevolle verhalen

Hoe zorg je ervoor dat jij en jouw bedrijf daar zichtbaar zijn? Hoe benader je jouw doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat je altijd leuke verhalen op de plank hebt liggen om te delen? Suzanne: “Deze vragen krijg ik regelmatig. Zelf heb ik mijn bedrijf/foodblog Puur Suzanne helemaal opgebouwd vanuit Instagram. Graag deel ik vanuit die ervaring mijn tips en trucs voor Instagram en Facebook. Ook geef ik je een kijkje in de wereld van een online ondernemer/influencer (beïnvloeder of rolmodel).

Tijd & plaats

Verdienen met social media. Ja, het is echt mogelijk! Bij de Bites en Business van 18 maart ontdek je hoe. Praktische info:

  • Maandag 18 maart
  • Vanaf 15.30 – 17.30 (aansluitend borrel)
  • Bizztopia, Oude Litherweg 2 | 5346 RT Oss
  • Free! We vragen je alleen een mail te sturen naar events@starterssucces.nl als je komt. Dan weten wij hoeveel drinks & bites we moeten inslaan.

AANMELDEN