21 dec

Bites & Business ‘Omgaan met veranderingen’

Het is een tijd waarin veel gebeurt en een succesvol bedrijf draait om vakkennis, ondernemerschap en op een juiste manier omgaan met veranderingen. En hoewel je soms liever iets anders gelooft, ben je uiteindelijk zélf de sleutel tot je eigen succes. Niet de crisis, niet je klant, maar hoe veerkrachtig je bent, bepaalt of je resultaten behaalt.

Als je bij veranderingen te weinig rekening houdt met gevoelens en verwachtingen van mensen, heeft dat altijd gevolgen. Of een verandering doorvoeren duurt langer, of je haalt niet de beoogde resultaten doordat mensen zich anders (blijven) gedragen.

Suzanne Molenaar van ‘Krachtige teams’ gaat met je in gesprek hoe om te gaan met de veranderingen. Er wordt stil gestaan bij het verkennen van veranderingen, welke fases kunnen we onderscheiden? hoe kun je hiermee omgaan? en hoe kun je anderen helpen wanneer ze het in de nieuwe situatie lastig hebben. Ook zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Nieuwsgierig geworden? Laat je maandag 21 december inspireren door Suzanne.

Datum en tijdstip
Bites & Business: Omgaan met veranderingen
Datum: maandag 21 december
Tijdstip: 15.30u – 17.30u
Aanmelden: via events@starterssucces.nl

Deelname is net als bij onze andere activiteiten gratis. Vanwege de coronamaatregelen vindt de bijeenkomst online plaats via Zoom. Je ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de workshop de Zoom link.

AANMELDEN