Over Starters Succes Oss Bernheze

Het starterspodium van Oss en Bernheze

Starters Succes Oss Bernheze stimuleert startende ondernemers, in de vorm van een intensief coachings- en begeleidingstraject, tegen een geringe eigen bijdrage. Het brengt starters en coaches bijeen in een netwerk waar ervaringen worden gedeeld en adviezen worden uitgewisseld. Starters Succes Oss Bernheze is het grootste overkoepelende startersinitiatief in Oss en Bernheze, waarbij marktpartijen hun krachten bundelen om van Oss en Bernheze ‘startersgemeentes’ te maken. Met de steun van de Kracht van Oss, Gemeente Bernheze, OndernemersLift+ en Rabobank Oss Bernheze blijven we ons de komende tijd inzetten om van jouw bedrijf een succes te maken. Met professionele adviseurs, die je op maat coachen en begeleiden. Zij helpen bijvoorbeeld bij de uitwerking van een ondernemingsplan en bij het vinden van klanten en financieringsmogelijkheden. Maar ook bij praktische zaken en het leggen van contacten met andere succesvolle ondernemers in de branche.

Niet alleen voor starters…
Starters Succes Oss Bernheze is er nu ook voor ondernemers die al wat langer geleden zijn begonnen. Het gaat om ‘jonge’ bedrijven die support nodig hebben bij de groei en professionalisering van hun onderneming. Of bijvoorbeeld bedrijven die ondersteuning zoeken voor het realiseren van een innovatief idee. Ben je zo’n ondernemer? Neem dan gerust contact op met ons. Wellicht kunnen wij je helpen. Je bent hoe dan ook van harte welkom om deel te nemen aan de SSOB-activiteiten zoals de Starters Bezoeken en Starters Ontmoetingen en het jaarlijkse Starters Podium. Ook bemiddelen we bij het verkrijgen van krediet voor nieuwe bedrijfsontwikkelingen in de regio, onder andere mogelijk gemaakt door de extra gelden die MSD beschikbaar heeft gesteld voor een fonds dat beheert wordt door OndernemersLift+.

Bites & Business
Als startende ondernemer weet je dat er heel wat komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Daarom organiseren wij maandelijks leerzame workshops. Thema gebonden bij Bizztopia. Een informeel netwerkmoment waarbij  je praktische tips krijgt die je direct kunt toepassen. Schrijf je in! want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

OndernemersBezoek
Daarnaast organiseren we een aantal OndernemersBezoeken. Een inspirerend koffiemoment met ervaren ondernemers. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe andere ondernemers uit de gemeente Oss en Bernheze een bedrijf runnen? Binnenkort kun je al je vragen stellen en kennis delen aan een aantal inspirerende ondernemers. Bekijk de agenda wat er voor de komende maanden op het programma staat.