Coach: Bennie van Zandvoort

Ik ben …
Mijn naam is Bennie van Zandvoort.  Ik ben 20 jaar advocaat en sinds 2007 eigenaar van Advocatenkantoor Van Zandvoort Legal in Oss. Wij hebben als doel elke ondernemer van groot tot klein juridisch te ontzorgen. Dat doen wij door middel van onze zogenaamde partnerabonnementen. Zowel preventief maar ook in procedures staan wij ondernemers  bij op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en incasso’s. De afgelopen jaren heb ik de specialisatieopleiding arbeidsrecht en ondernemingsrecht voor advocaten succesvol afgerond.

Ik heb gedaan …
Vanaf mijn twaalfde  heb ik altijd als zoon van een bakker meegewerkt in de onderneming van mijn vader om brood te bezorgen bij mensen aan huis. De dienstverlening is  eigenlijk met de paplepel ingegoten.. Na mijn rechtenstudie in Tilburg ben ik ongeveer 1 jaar in dienst geweest  bij een incassobureau als incassojurist en daarna ben ik de advocatuur ingegaan, waarna ik na een periode van 4 jaar zelfstandig ben geworden en een advocatenkantoor heb opgericht in Den Bosch.

Naast coach bij StartersSuccesOss ben ik ruim 7 jaar actief  als secretaris in het bestuur van ondernemingsvereniging Tibo  en mag ik graag deelnemen aan de activiteiten van The Young Ones in Oss.

Ik vind …
Starters Succes Oss Bernheze is een fantastisch netwerk voor startende ondernemers om vroegtijdig  tegen hele lage tarieven met specialisten in contact te komen om starters optimaal te kunnen laten excelleren in hun onderneming om succes te garanderen. Uiteindelijk is het uiteraard de ondernemer zelf die het moet doen, doch het is zonde om zelf het wiel uit te vinden, terwijl er al zoveel kennis aanwezig is bij ervaren ondernemers, die het prettig vinden om deze kennis te delen met startende ondernemers.

“Het meest persoonlijke is universeel”

Ik lever
Als coach begeleid ik ondernemers  zowel op persoonlijk als juridisch vlak.  Veelal ook in samenwerking met andere coaches. Gezamenlijk wordt gezocht naar de antwoorden van de ondernemer op vragen: Wie ben  ik, wat kan ik en wat wil ik. Ik vind het leuk en uitdagend om dit op een provocatieve manier van coachen te doen. Omdat de oorzaak van heel veel problemen binnen onze  doelgroep MKB niet juridisch van aard zijn doch veelal te maken heeft met gedrag van mensen heb ik  om mijn klanten toegevoegde waarde te kunnen leveren de postdoctorale opleiding tot executive coach gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Door ondernemers en hun medewerkers te coachen kun je in een vroegtijdig stadium problemen voorkomen en dat is wel zo fijn.

Ik wil
mijn ambitie is om starters succesvol in de markt te zetten met behulp van alle coaches dan wel indien nodig met externe  partijen indien de expertise niet volledig binnen StartersSuccesOss aanwezig is.

Neem contact met mij op via

Aanmelden Starters Coaching